Компресорни инхалатори за аерозолна терапия серия InnoSpire

 

InnoSpire Essence работи ефективно със SideStream небулизатор, който разполага с активна система на Вентури и осигурява въздушен поток в допълнение към този, който се подава от компресора. Това води до по-бързо инхалиране на лекарството и по-кратки срокове на лечение. InnoSpire Essence е лесен за използване, с по-малко части и по-лесен за почистване от конвенционалните инхалатори. Апаратът се предлага с маска за възрастни, маска за деца, мунщук и допълнителен филтър в комплекта.

 

Sami the Seal е педиатричен инхалатор, подходящ както за болнична, така и за домашна употреба. Снабден е със SideStream небулизатор и притежава всички предимства на инхалаторите от серията InnoSpire. Дизайнът е съобразен с предпочитанията на най-малките пациенти и подпомага възприемането на терапията. За допълнителна защита е добавен температурен регулатор, който предпазва устройството от прегряване. Опционалната маска Tucker the turtle е със специална форма, която предпазва очите на пациентите от инхалационния разтвор. Апаратът се предлага с маска за деца, мунщук, 5 допълнителни филтри и чанта за съхранение в комплекта.

 

InnoSpire Elegance е снабден с високопроизводителен компресор и оптимизирана конструкция, които позволяват непрекъсната работа на апарата без нужда от изчакване между процедурите. Това позволява апаратът да бъде използван от всички членове на семейството, с редуцирано време на терапевтичните сесии. InnoSpire Elegance може да бъде снабден с последен модел небулизатор SideStream Plus, който включва специализиран клапан, който се отваря при вдишване и затваря при издишане. По този начин се увеличава обемът на вдишаният лекарствен разтвор, оптимизира се дозировката и се редуцират се загубите на лекарствения продукт. При използване на маска не е необходимо да се сваля небулизатора, което улеснява терапевтичните процедури при малки деца и възрастни пациенти. Апаратът се предлага с маска за възрастни, маска за деца, мунщук, 4 допълнителни филтри и чанта за съхранение в комплекта.

 

Серията InnoSpire разполага със SideStream небулизатор, който осигурява ефективна и надеждна аерозолна терапия на пациентите в домашни условия. Производственият процес на този тип небулизатори позволява възпроизводимост на работата и качеството на всеки отделен апарат и ограничава възможността за износване или повреда. Времетраенето на терапевтичните процедути е редуцирано до 5 - 7 минути за 2.5ml доза. SideStream небулизаторът е проектиран на база на Ефектът на Вентури и по този начин добавя допълнителен поток към компресорния. На този ефект се дължи увеличеният обем на инхалаторния разтвор и съответно редуцираното времетраене на терапевтичните процедури.

Още статии ...